Ma vett set-top-boxomat beüzemeltem, de beprogramozáskor amikor automata keresésre állítottam, nem talált egyetlen egy csatornát sem. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
#programozás #bundás kenyér #beállítás #csatorna #palacsinta #konfigurálás #TV #set-top box #automata keresés #kézi keresés
2013. okt. 26. 22:00
1/9 anonim válasza:
Sok mindent csinálhatsz rosszul,de valószinű antenna bibi lesz. Rossz felé néz vagy gyenge.
2/9 A kérdező kommentje:
de ugyanazzal az antennával néztem a tévémet és semmi baja nem volt, azóta nem is állítottunk át rajta semmit. antennabibi kilőve. :(
2013. okt. 26. 22:04
3/9 anonim válasza:
Földi adókról beszélünk egyáltalán? Csak mert ha az analóg adások jók voltak attól még nem biztos a digitálisak is bejönnek vele.
4/9 A kérdező kommentje:
azt mondd hogy mit csináljak, mert nem vagyok egy műszaki zseni. :D
2013. okt. 26. 22:08
5/9 anonim válasza:
ez biztos antennabibi. szobai antenna tökéletesen fogja az analóg csatornákat nálunk. set top boxszal nem talál semmit. tehát kell egy kültérit venni vagy ha az van annál erősebbet!
6/9 anonim válasza:
Van a menüben egy olyan opció hogy "Aktív antenna". vagy be vagy ki van kapcsolva. állítsd azt át.
7/9 anonim válasza:
Venned kell erősítős antennát, nekem ugyan jól-rosszul bejött a régi HAMA szobaantennával is négy adó, de a többi nem. Vettem ilyet, forgattam és lefuttattam az automatikus keresést. Végül meglett mond a 33 adó (annyinak kell lennie).
8/9 anonim válasza:
Remélem, csatlakozó kábelt vettél (Scart vagy más, tévétől függ), azzal kell összekötni a tévét és a set top boxot. Egy ismerős azt hitte, drótnélküli átvitel van, ami nagy tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!