Xbox 360-at lehet csatlakoztatni philips LCD-el 17"-os monitorhoz?
Figyelt kérdés
mindig tv-hez láttamdemost karácsonyra xbox 360-at vagy elite-t kérek de nem tudom használhatom-e monitorhoz mivel a tv-m igen kicsi mert nemszeretek tv-zni(bocsha esetleg nagyon primitív kérdés de új vagyokmég ilyen témába és ráadásul lány:D )2009. nov. 15. 12:53
1/9 anonim válasza:
persze, hogy lehet én ugyanilyen monitoron használom 2 éve. Csak egy 3 ezer forintos VGA kábel kell hozzá.
2/9 A kérdező kommentje:
akkorjó és milyen játék élményileg?mmint jobb v rosszabb mint tv-n?
2009. nov. 15. 13:06
3/9 anonim válasza:
Rosszabb.
Ez a második volt hülye kérdés, az első nem :D
Szerinted min jobb nézni AKÁRMIT, egy tévéképernyőn vagy egy monitoron?
4/9 A kérdező kommentje:
hát figyelj a barátomnak katódsugárcsöves tv-je van és azon rosszabb nézni filmet mint az lcd-el monitoromon :D...
2009. nov. 15. 13:27
5/9 anonim válasza:
a barátodnak nem filmet kell néznie hanem nagyon mélyen a szemedbe néznie...aztán megölelnie, finoman egymáshoz simultok..te közel hajolsz hozzá, és olyan romantikusan érzékien megcsókolod, közben simiztek egymást...hjajj szerencsé a barátod hogy barátnője van:)
6/9 A kérdező kommentje:
hát köszi de ez most más kategóriás kérdés:D
2009. nov. 15. 14:13
7/9 anonim válasza:
jó nah csak így eszembe jutott :)))
8/9 anonim válasza:
Sokkal jobb LCD-n, mint hagyományos TV-n.
9/9 A kérdező kommentje:
énisígy gondoltam:D köszi ^^
2009. nov. 15. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!