Xbox360 konzolt vga kábellel csak lcd monitorhoz lehet csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 22:23
1/9 anonim válasza:
Nem. Lehet sima CRT-re is de felesleges. Nagyon rossz lesz a képminőség...
2/9 anonim válasza:
lehet crt monitorhoz is és nem olyan rossz rajta a képminőség, nekem is crt monitorhoz van de vennem kellet még egy átalakitót + a hanghoz is egy átalakítót
3/9 A kérdező kommentje:
és sima tv mellé megéri venni boxot?:Sazt olvastam hogy nagyon rossz ugy is a kép.
2009. okt. 31. 12:27
5/9 anonim válasza:
Hát elég rossz a kép ha nagyon kicsi a TV. Ha nagyonn CRT, akkor jó, de HDMI-re ne számíts, tudtommal csak HD TV-ken van. Én 90ezerért vettem HD Ready TV-t, amin van 2 HDMI csatlakozó, ezért nem vettem eddig Xboxot, hanem PS2-vel nyomtam.
6/9 anonim válasza:
nagyonn helyett nagyobb(felbontású) xD
7/9 anonim válasza:
Ja és a CRT montor/nem HD TV elrontja az Xbox 360-at/PS3-at.
8/9 anonim válasza:
Miért rontaná el? kifejtenéd ezt bővebben?
9/9 anonim válasza:
Félreírtam. Xbox 360 esetében ez nem igaz, de PS3 esetében igen és nem a TV rontja el a PS-t hanem a PS a TV-t, de elég nagy hülyeség (én is olvastam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!