Mi baja lehet a tabletemnek és hogyan tudom megoldani?
Factory Reset?
!!!Töröl MINDENT a tabletről!!!
A factory reset töröl mindent, nem neked kell törölni! Most tisztában vagy azzal, mi a factory reset vagy sem? Ha igen, akkor bocs a kételkedésem miatt, ha nem, akkor meg ne válaszoljunk olyanra is igennel, amivel tisztában sem vagyunk. Csak azért, mert ha tisztában lennél vele, akkor válasznak egy kicsit fura ez így... de lehet csak én nem tudom kivenni ebből, hogy valóban arról beszélsz, amit az 1. javasolt.
Kikapcsolt állapotban nyomd le a bekapcsoló és a hangerő fel gombot egyszerre, várj, míg bekapcsol, utána elengedheted. Betölt a recovery menü, itt a hangerő gombokkal tudsz navigálni, menj a factory reset menüpontra a hangerő gombbal, majd nyomd le röviden a bekapcsoló gombot, kér megerősítést, add meg szintén bekapcsoló gombbal, majd várj, míg lefut a folyamat. Valszeg csak kikapcsol utána a tablet, bekapcsolni neked kell. Ha van gar. akkor tényleg vidd szervizbe (mivel dps, számíts 1 hónapra), ha nincs, akkor próbálkozz ezzel amit írtam, de mindenekelőtt, tényleg azzal próbálkozz, hogy kiveszed a kártyát, s úgy kapcsolod be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!