Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Régi típusú tv--hez Bensat...

Régi típusú tv--hez Bensat típusú Set top box-ot csatlakoztattam, nem érzékeli mit csináltam rosszul? Nagyon kellene a segítség.

Figyelt kérdés
TV(samsung),nincs százlábús csatlakozója.Az antenna bemenetbe dugtam az antennát,az antenna kimenetbe a tv-vel kapcsoltam össze,egy kábelen keresztűl.Sávkereséssel próbáltam keresni,de nem találja.Légyszi írjátok meg szerintetek mi lehet a gond.
2013. nov. 1. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Így nem lehet csatlakoztatni sajnos. Kell venned egy olyan átalakítót ami antennajellé alakítja a scartot. Vagy egy új tv-t, mert az nagyon régi lehet.

De biztos nincs rajta rca sem? Tudod sárga-piros-fehér.

Mert ahhoz nagyon könnyű átalakítót szerezni.

2013. nov. 1. 16:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nincs a sárga piros fehér sem.akkor mi is kell pontosan?
2013. nov. 1. 17:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Ha drágább szep top boxot veszek az sem segít?nem az a lényeg?hanem a csatlakozó?Bocsi nem értek hozzá.
2013. nov. 1. 17:29
 4/7 anonim ***** válasza:

RF kimenetes tuner kell ha tényleg csak antenna bemenet van a tévéden, pl:

[link]

vagy veszel a jelenlegi tunerhez egy RF modulátort

[link]

2013. nov. 1. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen nagyjából ezt mondtam én is, az rf modulátorról beszéltem a mondandóm első részében.
2013. nov. 1. 22:04
 6/7 A kérdező kommentje:

vettem egy százlábús csatlakozót,összekapcsoltam egy videólejátszóval és úgy a tv-vel,meg persze a sep top box-al is.De nem jó,azt mondják másféle sep top box kell.akkor ők sem értenek hozzá ezek szerint.

CSAK ANTENNABEMENET van a tv-semmi más,sajnos.

2013. nov. 2. 12:29
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,értem már.Rf-s kimenetelű tuner kell.oké leesett.
2013. nov. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!