5.1 es hangrendszert szeretnék vásárolni, a falba már be van húzva a kábel, direkt úgy csináltam építkezéskor a problémám az lenne, hogy csak simán fekete+piros kábel van bent és a mostani hangrendszerek már jack dugúsak?
Figyelt kérdés
Tudok én ezekre a kábelekre jacket forrasztani vagy egyáltalán nem éri meg? Gondolok itt a hangzás végett nem az ár miatt.2013. okt. 20. 09:45
1/3 anonim válasza:
Igen, bármilyen csatlakozót rá tudsz forrasztani, csak a megfelelő csatlakozót kell megvenned.
2/3 anonim válasza:
Biztos én vagyok a vak, de még csak nem is hallottam olyan szobai rendszerről, amiben jack-en keresztül csatlakoznának a hangfalak.
PA-ban igen, de a legnagyobb hülyeségnek tartom, mivel mikor ki-be dugod, egy pillanatra kap egy rövidzárat a végfok.
De am igen, tudsz rá forrasztani, bemész egy elektronikai boltba, és megmondod hogy milyen dugó-aljzat kell neked.
3/3 anonim válasza:
Szerintem vegyél 8.1-eset..Amszterdamban találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!