Az mitől van hogy a videomagnó képe lejátszáskor havazás jelleggel szemcséződik?
Figyelt kérdés
De ez csak lejátszáskor van így. Ha az antenna által fogott képet nézem videon keresztül vagy ha felvételt készítek akkor az normális de ha az elkészített felvételt lejátszom akkor szemcsésen jelenik meg a TV-n akár koaxiális kábellel akár scart kábellel van csatlakoztatva.2013. okt. 30. 21:29
1/3 anonim válasza:
Ilyet már tapasztaltam én is de fogalmam sincs hogy mi okozza a jelenséget. Valószínű egy elko lehet hogy elszállt és ki kell cserélni. Nem tűnik drága javításnak szerintem nézesd meg egy műszerésszel.
2/3 anonim válasza:
Lehet bagatell, de mikor volt megtisztítva a szalagpálya? Nekem akkor csinált ilyet, mikor már ideje volt megtisztítani, szalagvezetőbabák, fejdob, illetve komplett az egész pálya kitakarítása lehet ráférne, csak alkohol és fültisztítópálca kell, és szépen kitakarítható. A fejekre vigyázni, láttam már, hogy kosznak nézték, és kipiszkálták a magnóból.
3/3 anonim válasza:
a lejátszófej(ek), szennyezettek!
denaturál-szeszes tisztítás javasolt, de ne csak a fejet(ket) tisztítsd meg, hanem a szalagvezető pályát + a szalagvezető görgőket is.
(uis, ha csak a fejet tisztítod, akkor az első kazetta lejátszáskor, újból felkenődik a fej, a szalagpályáról felkapott szennyeződésektől!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!