Filmet szeretnék lejátszani a televíziómon, de hibaüzenettel fogad lejátszáskor. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemrégiben kaptam egy LED TV-t, ami rendelkezik USB csatlakozóval. A külső merevlemezemre számítógépről rátöltöttem a kívánt filmet, és csatlakoztattam a TV-hez. A következő hibaüzenettel fogadott: "Nem támogatott videókodek". Rengeteg filmet le tudok játszani, aminek a nagyja avi kiterjesztésű, ezért megpróbáltam az mp4 kiterjesztésű filmeket átkonvertálni, de úgy sem működött, míg számítógépen hibátlanul, tehát a konvertálás sikeres volt. Mit tegyek?2011. febr. 27. 21:55
1/3 anonim válasza:
próbáld konvertálni mégegyszer, nézd meg hogy a tv-d milyen fájlokat támogat(és milyen tulajdonságokkal) aztán konvertálj
2/3 A kérdező kommentje:
Az avi file-okat mindig támogatni szokta. Az összes filmem vagy avi, vagy mkv (HD minőségű videófile). Mindkettőt tudom normálisan futtatni, de valahogy ennél a párral kivételez, amik eredetileg mp4 kiterjesztésűek voltak, majd a konvertálás után avi. A konvertálást Total Commanderrel hajtottam végre. Próbáljam meg más programmal?
2011. febr. 28. 14:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!