Valaki segít tablet ügyben?

Figyelt kérdés
A szüleim úgy gondolják, hogy tesómnak tabletet vesznek, de igazán ők sem és én sem ismerem. Eltudnátok magyarázni, hogy mi jó egy tabletben és esetleg mi rossz. Előre is köszönöm.

2013. okt. 29. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Mi jó?

- Olyan alapon működik mint egy okostelefon, ergó nem kell ki-bekapcsolni. Ha valamit meg akarsz nézni a neten akkor egy gombnyomás és már keresheted is.

- Mivel folyamatosan megy így jelez, ha emailed érkezik, vagy valaki kapcsolatba akar veled lépni valamilyen kommunikációs alkalmazásban (skype, facebook, hangouts, mittomén :))

- Nézhetsz rajta filmet, és hallgathatsz zenét. Olvashatsz könyveket és netelhetsz.

- Tipikusan érintőképernyőre optimalizált játékokkal is játszhatsz amennyiben ez szempont.

- Használhatod gps-ként is akár (megfelelő programmal)

Lényegében majdnem mindent tud amire egy átlag ember a notebookját/pc-jét használja. Persze komolyabb dolgokra és speciális alkalmazásokra nem feltétlenül alkalmas.

2013. okt. 29. 09:29
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sokat segít :) de akkor nem ugyan olyan szinte mint egy okostelefon?
2013. okt. 29. 09:42
 3/6 A kérdező kommentje:
mert amúgy tesómnak csak játékokra kéne, én meg ugye tini vagyok nekem skype, facebook, de a tesóm a netes játékokkal is ugyan úgy játszhatna mint gépen? és van rajta Google Play vagy Market mint az érintős telón?
2013. okt. 29. 09:47
 4/6 anonim ***** válasza:
van, egy tablet tartalomfogyasztásra multimédiára is mobil játékokra teljesen alkalmas. még jobb is mint egy gép, pl netezni.
2013. okt. 29. 10:06
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, sokat segítenek :)
2013. okt. 29. 10:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Az olcsóbbak kizárólag wifivel mennek fel a netre, ha van szabad wifi, akkor használhatók. A drágábbakban is van wifi, de beépített 3G modem is, vagyis SIM kártyával akár telefonként is használhatók. Mobilcégek boltjaiban szerződéshez is adják.
2013. okt. 29. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!