Ez egy videó a Microsoft Natalról. Hát nagyon odabäsz. Legjobban az 1:42
a 2:15
a 2:55
és a 3:10(ez a legjobban, "Controller Free Entertainment" szövegű)
meg a 3:27(ahogy lekapcsolja)
Ezekben mennyire hasonló a PS3 controllere? Arról sokat nem tudok, de ez a Natal nagyon odabäsz.
2009. nov. 13. 19:39
1/7 anonim válasza:
Igen, ezt én is láttam régebben , de nem tünt valami nagy cuccnak. Jó igen, fejlett meg minden de hát játszani ezzel nem igazán lehet szerintem komolyabb dolgokkal. Ez inkább ilyen válasz a WII-re. Vagy valami ilyesmi. Lehet hogy lesz valami ps3 szerüséges válasz erre , de az se lesz komolyabb ennél szerintem. Igazi jó majd akkor lesz amikor megjelenik a ps4 meg az xbox720.
2009. nov. 13. 19:58
2/7 anonim válasza:
Azt a rohadt élet:D ez ez ez...:D imádom:D i like it::'DDDD
egyértelmüen nekem a Skate-s rész tetszett a legjobban, mert hatalmas rajongója vagyok, és amúgy is gördeszkázom. Ha ez tényleg ilyen lesz, akkor...én... nem is tudom:)
Hát nem vagyok töle elájulva mit ne mondjak. A Nata az baromi nagy, de a PS3é nemigen.
2009. nov. 14. 19:48
5/7 anonim válasza:
0:30,16:52 is én voltam, és igen, én is így látom:)
amúgy véleményem szerint a natallal előrébb állnak a fejlesztésben, ezért olyan jó.
ki tudja, lehet, hogy végeredményben jobb pontszámot fog kapni a ps3-as egy 3-4 tulajdonság szerinti tesztben..:|:)
2009. nov. 17. 23:05
6/7 anonim válasza:
necsapjuk be egymást kérem az xbox natalja jobb(meglehet nézni a videókat és összehasonlítani)jövő novemberében lehet kapni és a hírek szerint 15 ezer forint körüli lesz az ára(ilyen technológiáról beszélve nagyon kételkedtem de 4 forrásból is ez a hír jött)a ps3-sról mégnemissokat hallottam de egyellőre a natal tuti ütősebb:)
2009. nov. 17. 23:39
7/7 A kérdező kommentje:
Így van. A PS3-nál eddig az a fagyiszerü kontroller van, de jelen összehasonlítás szerint a Natal ver mindent:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!