IPad, Tablet különbségek?

Figyelt kérdés
Az áron kivül van valami hátránya az iPad-nek az Androiddal szemben?

2013. okt. 27. 12:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem rég olyan cikket is olvastam, hogy a 2012-ben kiadott alkalmazások 2/3-a ingyenes app volt. Mára már bőven többségben vannak az ingyenes appok. Nézz utána elég sok cikk van róla.
2013. nov. 4. 00:40
 12/16 A kérdező kommentje:
Az igaz,hogy sok az ingyenes app,de fizetös is jocskán akad.Nekem inkább a játékok a fontosabbak és én legtöbször nem csak azt nézem,hogy mit kaphatok meg ingyen,hanem azt is hogy mit nem.Hiába van nekem 100 ingyenes játék,ha nekem pont az amelyik kell fizetös(nehogy valaki félreértsen nincs bajom azzal,hogy fizetös,ez csak egy példa).
2013. nov. 4. 03:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Pl. eléggé elszomoritó,hogy mig a googleplay a Cut the Rope összes részét ingyen adja,addig az Appstore a Time Traveller-t fizetössé teszi.
2013. nov. 4. 03:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha játszani akarsz vegyél egy xboxot vagy pc-t..sokkal jobb játékok vannak rájuk

Az igényes játékok pedig nagyrészben fizetősek playen és app storeban is

2013. nov. 4. 13:35
 15/16 anonim ***** válasza:

ma 03:48

A Cut the rope-ból is van fizetős is. Persze aki hajlandó a felugró reklámokat nézni, annak hajrá.

Engem baromira idegesített az Angry Birds-ben is. iOS-re megvettem meg van amit ingyen akcióban töltöttem le és nincsenek benne hülye reklámok.

2013. nov. 4. 13:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Szerinted most min irok?Az igaz,hogy sokkal jobbak a játékok pc-re de azért egy asztali számitogépet nehéz lenne cipelni(még mielött kommentelnétek,nem,nem kell laptop)
2013. nov. 4. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!