Kezdő bróker kérdése:
Samsung Galaxy P3100 3G tabletem nem kapcsol be, mi lehet a probléma?
Figyelt kérdés
Van egy Samsung Galaxy P3100 3G tabletem nem kapcsol be, mi lehet a probléma? Kb. 1 hónappal ezelőtt vettem az ExtremeDigitalba Szegeden s nem működik. Van rajta 1 év garancia. Kedden visszaviszem.
Ha van rajta garancia akkor a bevizsgálás ingyenes?
A garancia érvényes a kábelek meghibásodása ellen, kicserélik, ha rossz a kábel, elszakadt stb?
Valamint mi lehet a probléma, hogy nem kapcsol be, kábel vagy akkumulátor tönkrement?
Kérlek segítsetek fontos
2013. okt. 26. 11:31
1/4 anonim válasza:
Ha nem ázott el mindent ingyen fognak csinálni rajta
2/4 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt, amikor nagyon lemerült az akkuja, akkor nem tudtam bekapcsolni. Otthagytam a töltőn fél napig, utána bekapcsoltam és működik. Nem szabad teljesen lemeríteni.
3/4 A kérdező kommentje:
nem kapott vizet, nem ejtettem le, nem történt semmi, egyszerűen véletlenül a kábelre rámentem székkel s ennyi. A készülékhez nem értem
2013. okt. 26. 18:02
4/4 anonim válasza:
Ha a töltő vezetéke megsérült, nem tölt, és ha nagyon lemerült az akku, egy ideig nem tudod bekapcsolni. Ha már feltöltődött egy kicsit, újra jól fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!