Ma a projektoros lg tv-nk képernyőjén feltűnt egy piros hullám, és szellem képes is. Ezzel mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. okt. 25. 10:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezzel már semmit. Vegyél új tvét.
2013. okt. 25. 12:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Netán egy szerelővel felvenni a kapcsolatot?
2013. okt. 25. 13:22
 3/4 kujcy válasza:
Szia nekem egy 2007-es 46"-es sony wegam van. A kep felso reszen egy rozsaszines az alson egy kekes zold kb 5 cm-es sav van. A lampat kicsereltem benne de a problema megmaradt. A szerelo azt mondta, hogy valami a szinmodullal van es annak a kicserelese eleg huzos. jobban jarok, ha veszek egy masikat. A hullamkepre nincs otletem de sajna az elottem szoloknak igaza van. Ja meg annyit mondott a szerelo, hogy ezekben az idokben gyartott sonikkal sok ilyen problema volt.
2013. nov. 2. 15:59
 4/4 Sz.-né. válasza:
nekem is van egy samsung projektoros TV.az enyémnek olykor olykor megjelenik egy középen keresztbe egy fekete csik aztán eltünik meg néha szellemképes aztán az is eltünik ez miért lehet?ha valakinek volt ehez hasonló tapasztalata írja már meg ,hívtam szerelőt is azt mondta be kéne vinni a készüléket a szervízbe hogy be tudja mérni szerintem többe kerülne a szállítás mint a hiba megjavítása.
2016. júl. 25. 06:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!