A nextgen konzolok mennyit fognak grafikailag fejlődni?
Több nextgen konzolos exklúzív játéknál is olvastam már, hogy fejlesztők mondták, hogy az ő játékuk mindent kihoz majd az adott konzolból.
De akkor mi lesz 5 év múlva, ha már a megjelenés napján kimerítik a bennük rejlő erőt?
Nem lesz fejlődés?
Mert azért az előző generációnál volt bőven, pl ha GoW1-t nézed, meg mondjuk a Crysis 3-at, vagy sorozaton belül a GoW Judgmentet
Hát, ha majd megjelenik a PS5 akkor lesz fejlődés... Mert a PS4 egy stabil 60fps FullHD-t tud... ennyi.
Sajnos ez a mostani generáció váltás nem akkora minőségi ugrás, mint a PS2-PS3 esetében volt.
elég sokat. már akinek van hozzá szeme és viszonyítási alapa , ja meg érzéke.
http://www.youtube.com/watch?v=PDfu1mYQXEg
ez milyen brutálul néz már ki? sehun sincs ilyen grafikája a crysis 3-nak se
Nem, én arra gondolok, hogy egy 2013-as PS4 játékhoz képest fog-e fejlődni egy 2018-as PS4 játék mondjuk.
Nem arra, hogy egy PS3-hoz képest fog-e fejlődni, ez nyilvánvaló.
Nem biztos, hogy mindenki érti a kérdező felvetését.
Szerintem csak marketing szöveg, hogy a "mi játékunk mindent kihoz a PS4-ből". Biztosan fognak fejlődni a későbbi játékok, a most frissen megjelenőkhöz képest.
Kösz! Igen, erre gondoltam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!