Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipadre hogyan tudok a youtuber...

Ipadre hogyan tudok a youtuberól zenét letölteni?

Figyelt kérdés
A netes converterekben egyetlen böngésző sem hozza be a linket,nincs erre valami app?

2013. okt. 12. 18:36
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Hát próbáld másik konverterrel, van több is.
2013. okt. 13. 22:38
 22/24 anonim válasza:
100%

Szia!

Én az iPhone-on a következőképpen csinálom:

- Első lépésként töltsd le az AppStoreból a Downloads alkalmazást (ha nem akarod megvenni, létezik egy Downloads Lite is, ami egy próbaverzió.

- Létezik több ilyen célból létrehozott oldal az interneten, pl. ez: *****

- A Downloads alkalmazásnak van egy olyan funkciója, melynek a segítségével ha a böngészősávba beírod a youtube.com-ot, akkor az asztali verziót hozza ki a mobilverzió helyett. Ezt az alkalmazáson belül az "Identify Browser As" pontnál állíthatod. Ezzel érheted el, hogy megkapd a video linkjét.

- A linket egyszerűen kimásolod a böngészősávból, majd beilleszted a konverterbe, ezután convert video.

- A konvertálás szinte azonnal kész, ezután a download és már jön is. :)

Remélem, tudtam segíteni! ;-)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2013. okt. 23. 12:47
 23/24 A kérdező kommentje:
Így működik köszi!!:D
2013. okt. 23. 13:06
 24/24 A kérdező kommentje:
Valami jó zenelejátszót tudsz amibe importálni tudom a letöltött zenéket?
2013. okt. 23. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!