Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Ipadre hogyan tudok a youtuber...

Ipadre hogyan tudok a youtuberól zenét letölteni?

Figyelt kérdés
A netes converterekben egyetlen böngésző sem hozza be a linket,nincs erre valami app?

2013. okt. 12. 18:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Még valami alternatíva?
2013. okt. 12. 19:35
 12/24 A kérdező kommentje:

De arról a letöltőoldalról sem lehet a zenéket belinkelni amit belinkeltek alá elsírom magam:,(

Amúgy ezt szeretném letölteni:

http://www.youtube.com/watch?v=NGhXjCuucLI

2013. okt. 12. 19:41
 13/24 A kérdező kommentje:
*letölteni nem belinkelni
2013. okt. 12. 19:42
 14/24 anonim ***** válasza:
Ami le van tiltva vagy mobilról nem elérhető, azt sajnos nem lehet letölteni :(
2013. okt. 12. 19:52
 15/24 A kérdező kommentje:

Nem enged letölteni semmilyen letöltő oldalról sem elég lehangoló:'(

Tudtam hogy az ios egy zártabb rendszer és némi kompromisszumot kell majd kötni de hogy ilyen alap dolgok sem mennek...

Gondolkodóra fogtam hogy visszaváltok egy jobb androidos gépre nem azért vettem 120ért egy tabletet hogy mindig a gépre dugogassam ha kell valami -.-

2013. okt. 12. 23:06
 16/24 anonim ***** válasza:
Nem kell semmit sem a gépre dugni, csak úgy néz ki hogy nem nagyon értesz hozzá. Az ipad 4-emet augusztusban vettem, az id-mbe nem tudtam tenni bankkártyát se mert maestro-m van amit nem támogat az appstore, tehát semmit sem tudok venni. Teljesen jól elvagyok az ingyenes cuccokkal, azóta teletömtem a gépet zenékkel, filmekkel itunes és számítógép nélkül.
2013. okt. 13. 19:47
 17/24 anonim ***** válasza:

ma 19:47

És mi lenne, hogyha leírnád neki, hogy hogyan csinálja?? Mert ettől senki sem lett okosabb csak magadat fényezted őt meg kb lehülyézted, hogy nem ért hozzá.

2013. okt. 13. 19:49
 18/24 anonim ***** válasza:
KissIskolás eddig kb minden válszt én írtam neki, az első oldalon le is írtam hogy mit hogyan csináljon. Nézd meg!
2013. okt. 13. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Találtam még egyet az iDownload+, ide be kell másolni a linket és úgy tölti le a cuccokat, de azzal sem lehet letölteni a letiltott videókat, valószínűleg régen az xperia-val azért sikerült, mert akkor még nem volt letiltva. Az olyan videót, ami le van tiltva vagy mobilról nem elérhető azt sehogy sem lehet letölteni és ez NEM az ipad hibája sem az ios-é.
2013. okt. 13. 20:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Netes konverterbe berakom a vidi linkjét át is konvertálja mp3-ba de utána a letöltőlinkről sehogy sem lehet leszedni

Minden böngészővel próbáltam már

Némely böngésző egyáltalán nem kezd semmit a linkel,a többi meg új oldalon megnyitja és lejátsza de letölteni nem tölti

2013. okt. 13. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!