Ipadre hogyan tudok a youtuberól zenét letölteni?
De arról a letöltőoldalról sem lehet a zenéket belinkelni amit belinkeltek alá elsírom magam:,(
Amúgy ezt szeretném letölteni:
Nem enged letölteni semmilyen letöltő oldalról sem elég lehangoló:'(
Tudtam hogy az ios egy zártabb rendszer és némi kompromisszumot kell majd kötni de hogy ilyen alap dolgok sem mennek...
Gondolkodóra fogtam hogy visszaváltok egy jobb androidos gépre nem azért vettem 120ért egy tabletet hogy mindig a gépre dugogassam ha kell valami -.-
ma 19:47
És mi lenne, hogyha leírnád neki, hogy hogyan csinálja?? Mert ettől senki sem lett okosabb csak magadat fényezted őt meg kb lehülyézted, hogy nem ért hozzá.
Netes konverterbe berakom a vidi linkjét át is konvertálja mp3-ba de utána a letöltőlinkről sehogy sem lehet leszedni
Minden böngészővel próbáltam már
Némely böngésző egyáltalán nem kezd semmit a linkel,a többi meg új oldalon megnyitja és lejátsza de letölteni nem tölti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!