Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Könyv olvasásra milyen tablet...

Könyv olvasásra milyen tablet alkalmas? Vagy jó a legolcsóbb azt kész?

Figyelt kérdés

Tesóm akar egy tabletet könyvet olvasni, és azt mondta nézzek már utána melyik lenne a jó.

De másra nem kell neki, csak olvasni,

Melyik a jó? Vagy tök mindegy? Mindegyiken lehet ebookot ovlasni?

Bemegyek a Tescoba megveszem a legolcsóbbat azt csá?

2013. okt. 10. 20:27
1 2
 11/15 anonim válasza:
és melyik az az e-book, ami a pdf-et is jól töri? pdf olvasásra kéne nekem elsősorban.
2014. febr. 23. 17:22
 12/15 gloria200329 válasza:

Mindenképp E-book olvasót vegyél. Nekem WayteQ-m van. Nagyon jó.

Nem érintőképernyős, de viszont ezen még zenét hallgatni is lehet olvasás közben. Billentyűzet nincs rajta, de ha a jegyzetekbe bemész, tudsz írni rajta.

2014. febr. 23. 17:35
 13/15 anonim ***** válasza:
PDF-et egyik sem "töri". 1 lap, 1 oldal, max. belenagyítani tudsz, ekkor lehet görgetni a lapot függőlegesen és vízszintesen. A PDF-et nem e-book olvasókra találták ki! E-bookra való formátum többek között a .mobi, .epub stb. Ha elsősorban PDF-re lesz, akkor én inkább javaslok erre a célra egy érintőképernyőset, s emellett ha a szemed is akarod kímélni, akkor e-ink kijelzőset, pl. kindle touch.
2014. febr. 23. 18:20
 14/15 anonim válasza:

gloria, tudnál linkelni egy olyat amilyened van?

utolsó: bocsánat, hogy rossz szót használtam, akkor nem töri...a lényeg az, hogy egy jó nagy adag netről letöltött publikációt, cikket tudjak rajta olvasni...mind pdf formátumban van. Esetleg ppt-ből konvertált pdf-et szeretnék még rajta olvasni, záróvizsgák előtt...erre keresek eszközt, hogy ne kelljen az 5 kg-os laptopomat magammal vinni mindenhova, és hogy buszon is tudjam használni, mivel napi 4 órát utazok.

Konkrét ötlet lenne?

2014. febr. 23. 19:10
 15/15 anonim válasza:
itt az én kérdésem is, csak még nem jött rá válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
2014. febr. 23. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!