Ha nekem úgy jön a TV adás, hogy a kábel simán be van dugva a TV-be, mindenféle dekóder nélkül, akkor az kábel TV-nek számít?
Tudom, nagyon fa$z a kérdés, de nem vagyok vele tisztában. :S Ugyanis lent a nappaliban egyértelműen T-Home előfizetés van, IPTV-s dekóderrel, mindennel, és azért fizetek is havi 4300-4700 körül.
Viszont fent nálam az én szobámban csak simán be kell dugni a TV-be, és úgy bejön körülbelül 35 csatorna. Most ez akkor kábel TV, ugye? :)
Az az érdekes, hogy utóbbiért nem kell fizetnem már évek óta, mindig csak a T-Home-ról jön ki a csekk. Szóval akkor elvileg az én szobámban is T-Home lehet, csak a kábeles verzió? Mivel a TV-ért havi 4300-4700 körül fizetek, így elvileg egy előfizetésnek számít...
"Ha nekem úgy jön a TV adás, hogy a kábel simán be van dugva a TV-be, mindenféle dekóder nélkül, akkor az kábel TV-nek számít?
Nem.
"Tudom, nagyon fa$z a kérdés, de nem vagyok vele tisztában. :S Ugyanis lent a nappaliban egyértelműen T-Home előfizetés van, IPTV-s dekóderrel, mindennel, és azért fizetek is havi 4300-4700 körül. "
Eddig rendben.
"Viszont fent nálam az én szobámban csak simán be kell dugni a TV-be, és úgy bejön körülbelül 35 csatorna. Most ez akkor kábel TV, ugye? :) "
Nem.
"Az az érdekes, hogy utóbbiért nem kell fizetnem már évek óta, mindig csak a T-Home-ról jön ki a csekk. Szóval akkor elvileg az én szobámban is T-Home lehet, csak a kábeles verzió? Mivel a TV-ért havi 4300-4700 körül fizetek, így elvileg egy előfizetésnek számít..."
Két tuneres a box. Két készüléket képes ellátni. Nincs ezen semmi csodálkoznivaló.
Próbáld ki, lent húzd ki a boxot a konnektorból.
Legalább a logika szót ne említetted volna.....
Amúgy az előttem hozzászóló is én voltam.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!