Tényleg nincs olyan box vagy médialejátszó, ami le tudja menteni a DVB-C, kábelen jövő digitális stream-et?
Ezt nem tudom hol hallottad.
Én PC-vel szoktam felvételt készíteni.
Szia!
Vannak DVB-C set top boxok PVR funkcióval.A szolgáltatóddal mindenképp egyeztetned kell arról hogy "engedélyezi"-e a hálózata külső egység használatát.
A felvételeket viszont csak azon az egységen tudod visszanézni.
Aha! Köszi.
Jó, de ez csak ilyen jogi izé, hogy szólni kell, nem? Gondolom maguktól az életben nem jönnek rá.
És akkor a felvételeket elkódolja, hogy ne tudjam máshol megnézni, vagy az is csak olyan "ajánlás", hogy legyek szíves máshol nem nézegetni?
Mert itt az egyiknél írja is, hogy:
"A felvett műsor lejátszása PC-n PotPlayer program segítségével lehet"
De ahogy nézem, ez a PotPlayer egy tök hétköznapi lejátszó, úgyhogy nem látom akadályát, hogy simán megnézhessem másik lejátszóval is akár.
Szia!
Nem feltétlenül "jogi izé":).Előfordulhat,hogy a szolgáltató "csak" megjelenítésre alkalmas digitális jelet sugároz.Ezeket csak a televíziók PVR funkciójával lehet rögzíteni.(visszajátszani is,ugyanis egyedi rögzítőkódot használ a készülék)Más készülékkel mindig van valami hang/kép...stb hiba.
De ha egyedi rögzítőkód van, akkor dekóder kártya kell a tévébe/boxba, nem?
Nekem ilyesmim nincs, a Diginél vagyok, csak úgy jön az adás a kábelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!