Ha digitális formában vettem néhány játékot xBox-on, hogyan tudom azt továbbadni?
Persze, a Sony-nak is van digitális boltja, de semmi köze a Microsofthoz. Így az XBOX szempontjából nem releváns, hogy a PSN Store-ban vásárolt digitális játékokat nem lehet továbbértékesíteni.
Pontosabban egy lehetőség van, hogy törlöd a PSN accountodhoz kapcsolódó bankkártya adatokat és a hozzárendelt Playstation eszközöket és magát az accountot értékesíted.
Bár elég faramuci helyzet. Nem tudom, ki az aki az accountot megvenné és össze vissza aktiválgatná az accok közt a rendszerét, attól függően, hogy melyik játékkal szeretne játszani. Elég kényelmetlen megoldás. Illetve még annak az esélye is fennáll, hogy a sok átaktiválás miatt bannolják az eszközt. SZVSZ senkinek nem éri meg.
Mindez azért, mert egy dig. szoftvernél nem a szoftvert veszed meg, csak a használat jogát. Az meg nem továbbértékesíthető. ;)
Természetesen, ez Xboxnál lehet teljesen másképpen is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!