Mivel tudom az analóg videokameráról a számítógépre tölteni digitális formában a felvételeket?
Úgy tudom, hogy van egy ilyen kábel, amivel össze tudjuk kötni a kamerát és a számítógépet.
Azt szeretném kérdezni, hogy mi a hozzávaló programnak a neve; a kábel másik végét a számítógép melyik csatlakozójába kell bedugni; hol találok erről részletesebb leírást és mi is ennek a kábelnek a neve?
A válaszokat előre is köszönöm!
Én is hasonló problémával küzdök,de ezeket próbáld ki.
Kamerát név és tipus alapján keresd meg a neten.
Esetleg a gyártó oldalát nézd át.
Ott láthatod milyen csatlakozók vannak hozzá.
Az OP rendszered támogatja-e a drivert,vagy a kamerát,mert nálam itt akadt meg a dolog :(
Win7 finnyás egy picit :(
Amúgy akár NERO,akár a MovieMaker progival is át lehet venni a filmet kameráról,ha sikerül összehangolni a géppel.
Jó...
De milyen digitalizáló eszköz?
Valami linket adhatnátok. :)
Szerintem ez ugyan azt tudja, mint amit én linkeltem, csak egy 5x annyiba kerül.
Igazam van?
ha így nézzük akkor igen! hasonló funkciókat tudnak.
...enyhén szólva gyanússan olcsó! (9$)
ha azonnal, garanciával kell, akkor az általad linkelt alapból kilőve (a hozzászólásokat olvastad? (hollandiában is 40€ - amerikában pedig 50$ a hasonló készülék!)
nemtudom mért, de az sejtésem, hogy "olcsó húsnak, híg a leve"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!