Vannak olyan nem a Microsoft által gyártott kontrollerek amik kompatibilisek xbox360- al?
Figyelt kérdés
Sajnos az eredeti xbox kontrollerek hulla drágák, egy vezeték nélküli 10-es körül van. Láttam, hogy PS-hez olyan kontrollerek is jók, amiket nem a sony gyárt. Ez így van az xbox-nál is? Ha van ilyen, linket tudnátok küldeni?2013. okt. 1. 11:46
1/4 anonim válasza:
tudtommal nincsenek! SONY wins (x360 tulajként írtam)!!!
2/4 A kérdező kommentje:
Neeemár. Igazán kitalálhatnának valamit, mert nagyon drágák. Fura, mert több féle kormánnyal meg kompatibilis.
2013. okt. 1. 19:20
3/4 anonim válasza:
vannak, nem is kevés. Madcatz, hama, talán még logitec is azthiszem, wbayen lehet kapni imfyen postával noname kínait 5000ért, de azok nem jók, hiába írják ne hidd el nem mûködik csak pcvel.... 576ba most van 9000ért vezetékes, nemrég vettem nagyon príma, olcsóbb nincs csak a használt, azt.meg ki tudja milyen ütött kopott...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Akkor inkább veszek Microsofttól vezetékeset 4-5 körül.. Hát igen. Most a SONY nyert.
2013. okt. 4. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!