Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Egy újabb xbox360 slim flash...

Egy újabb xbox360 slim flash kérdés. Hogyan?

Figyelt kérdés

Teljesen láma vagyok xbox360 slim flash-elésben.

Androidokat szoktam bűvölni de a box egy új dolog nekem. Történt az hogy Csak és kizárólag eredetin játszotte gy haverom, de kibannoltká, szóval most van egy teljesen alap bannolt konzolja és úgy döntött hogy nem vesz rá több játékot.

Hogyan lehetne megcsinálni hogy letöltött ISO-kkal tudjon játszani?

Olvasgattam róla kicsit és annyi világos hogy ha lemezről akar játszani akkor flash-elni kell a lemezolvasót, de van a box-ban egy 250-es vinyó, szóval jó lenne arról játszani.

Meg lehet oldani házilag vagy csak RGH-ztatás segít?

2013. szept. 30. 22:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Házilag nem oldasz meg semmit. Ha van akkora hddje akkor az rgh ajánlott. Meg amúgy is.
2013. szept. 30. 22:08
 2/2 anonim ***** válasza:
flasht és rgh-t is meg lehet oldani házilag, én csináltam mindkettőt (nem,nem vagyok műszerész) kb 3 óra forrasztási gyakorlat és egy hegyes páka csodákra képes. de egy eredeti játék áráért van hely ahol garanciát adnak az rgh-ra.
2013. okt. 1. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!