Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Hogyan tehetem tönkre a Hifi...

Aséfjdfdfdop kérdése:

Hogyan tehetem tönkre a Hifi hangfalát, úgy, hogy egy laikusnak ne tűnjön fel, hogy meg lett babrálva? (otthon kivitelezhető ötleteket várok)

Figyelt kérdés

2013. szept. 29. 17:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, milyen családi problémát old meg, ha véglegesen tönkreteszed?

Akkor már szedd szét, forraszd le vezetéket a sugárzókról. Így egy laikus csak annyit lát, hogy tönkrement. Cserébe bármikor "megjavítható".

2013. szept. 30. 14:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Nyilván azt akarod, hogy a hifi veled egy házban élő tulaja ne hallgasson róla hangosan zenét.

Nem szoktam ilyeneket írni, meg tisztába vagyok vele, hogy egy ilyen egybe gagyi hifi hangfala 5 eft-nál többet nem ér, szóval nem nagy összeget akarsz tönkretenni. De ha arra nem vagy képes, hogy megbeszéljétek, netán némi toleranciát nyújts felé annak érdekében, hogy ne tedd tönkre a másét, csinálj bele zártszelvény merevítést, aztán verd szét a saját fejeden...

Hát hogy lehet valaki ekkora paraszt? Komolyan...

2013. okt. 2. 00:28
 13/14 A kérdező kommentje:
mintha nem próbáltam volna, az egész család megpróbálta, de semmire nem mentünk vele, mert annyira tulok. és nem 2 napja, nem egy hete, évek óta tart ez az állapot, úgy hogy dolgozó emberek vannak a családban, akik eltartják a kis szarost és pihennének. De annyira gyenge a fantáziátok, hogy nyilván csak én lehetek itt a szar. Biztos poénból akarok tönkre tenni bármit is. Ahelyett, hogy más, egy vadidegen életében vájkálnátok, adnátok valami használható tanácsot. De én kérek elnézést, hogy nektek, toleráns, jószívű,emberiség mintapéldányainak szívébe gázoltam egy ilyen kérdéssel.
2013. okt. 2. 10:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem spec. nem azzal van bajom, hogy tönkre akarod tenni. Fogj egy kalapácsot, és verd be a hangszórókat.

De az, hogy sunyiban tönkretenni, elég alattomos dolog. Miért kell úgy, hogy ne tudjon róla? Vagy miért nem lehet egyszerűen tőle elvenni? Ha kis szaros, csak el tudsz tőle venni egy hangfalat, vagy hogy ne okozz nagy kárt, tövénél elcsíped a vezetéked, úgy, hogy tudjon róla, miért történt ez.

2013. okt. 2. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!