Xbox 360 Slim 250 Gb vagy PlayStation 3 Super Slim 500Gb?
És ha nincsenek barátai? *forever alone*
2012 eleje közepéig xboxon jobban néztek ki a multiplatformos [tehát h kijött pc/ps3/xbox/wii stb...] játékok...mára már nincs nagy eltérés...
Ps3 exkluzívok viszont nagyon jók...sokkal több van rá mint xboxra [ami max 5 nagyobb exkluzívval rendelkezik..]
Ha flashleni akarod arra ps3 [ezen verizója] nem alkalmas...
Ps3on multi ingyen van.. boxon fizetsz érte [xboxosok sokan mondják h jobb a live de sztem 1 részt csak fan duma...]
Kontroller...háát nekem jobban bejön a ps3é de nézd meg döntsd el
Nem duma (a fan szó használata utal az irigységre,csalódottságra)mindkét konzollal rendelkezem és elhiheted hogy a Live mérföldekkel jobb elég ha a "chat" funkciót említem amit a PSN-en 6 év alatt nem tudtak normálisan megoldani.
Szerintem aki csak egy fajta konzollal rendelkezik abból lesz fanatikus,mivel nincs pénze a másikra ezért azt isteníti ami neki van.
Én azt mondom hogy mind két konzol kiváló szórakozást nyújt használójának.
Hozzáfűzném ha fontos a multi,co-op,és nem számít hogy pénzbe kerül (napi 30Ft) akkor az Xbox360-at javasolnám ha egyedül tolod a játékokat akkor a PS3.
Szerintem xbox,de "ízlések és pofonok".
A ps-nek talán jobb a grafikája és több az exluzív játék.
Nekem mégis az xbox jön be.
Ti döntésetek sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!