Dashboard 2. 0.16537. 0 van az xbox 360 system infoba, de azt allitottak hogy l. t 3. 0 flash van rajta. Akkor most hogy van ez? Meg szivattak? Gta 5 miatt kene a 3. 0 de
Figyelt kérdés
Ahogy ranyomok a home feluleten a play game ra frissiteni akar vmi.netet nem merek bedugni mert felek a banntol2013. szept. 25. 11:34
1/5 anonim válasza:
A dash és flash kettő különböző dolog.
2/5 anonim válasza:
Így is úgy is elérhetetlen számodra a multiplayer a flash-elt boxon való játék alatt, ban ide vagy oda.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor pontositok.bocsi hogy hulye vagyok az xbox hoz.kiirattam a gta 5 ot de nem tudom telepiteni mert ahogy ranyomok hogy play game (telwpiteni szeretnem pen drive ra) egybol a live akar valamiert felmenni..de netet nem merek bedugni..akitol vettem azt mondta 3.0 van rajta..de mar nem tudom mi van mert a dashboard meg 2.0
2013. szept. 25. 11:57
4/5 anonim válasza:
Ennyire hülye nem lehetsz?! A dashboard az a rendszerkörnyezet ami fut a boxon. Ahhoz hogy a gta5 fusson rajta frissiteni kell. Flashnek nincs köze hozzá.
5/5 anonim válasza:
Viszont, ha frissíted, annyit a flash-nek. RGH-t tétess rá, mielőtt új dash-t teszel, mert naz újakat nem lehet még RGH-zni. Aztán update-elheted vígan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!