Philips SHM6500 fejhallgató jó játékokhoz?
Azt, hogy mihez mennyire használható egy fejhallgató nem a márka, vagy a típus határozza meg, hanem a hangminőség.
Minél jobb hangzással rendelkezik, annál alkalmasabb elsősorban zenére, másodsorban filmre, játékra.
Tehát zenénél hallanád leginkább a különbséget egy gagyi és egy profi hangzású fejhallgató között, de azért az utóbbi kettő esetében is bőven érzékelhető egy igénytelen fejhallgató erőtlen, tompa, vagy kásás hangja.
Egyébként a Philips SHM6500, mint mikrofonos fejhallgató jó áron van, de ha hajlandó vagy lemondani a beépített mikrofonról, akkor ennél 2-3x jobb hangzású fejhallgatót is kapnál ugyanennyi pénzért. Ha gondolod ajánlhatok 1-2 ár/érték arányban verhetetlen típust.
Csak játékra, tévézni bőven elég!
Normális füles csak zenére kell...
Ennek ellenére mondom, ha van jó vétel, nem kell kihagyni. Én pl most vettem egy Sennheiser pc330-at (mikrofonos, új ár 26eFt) 4500Ft-ért postával!
Google a barátod :-))
Az előttem szólónak gratulálok a túlárazott Sennheiserhez!
Nem mondom, hogy rossz fejhallgató, de hogy hangzásban a 8000-9000 Ft között kapható Superlux HD668B jobb nála az tuti.
Sajnos a ma kapható Sennheisereknél sokkal többet fizetsz a márkáért, mint a cserébe kapott minőségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!