Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Philips SHM6500 fejhallgató...

Tomi63 kérdése:

Philips SHM6500 fejhallgató jó játékokhoz?

Figyelt kérdés

#fejhallgató #Philips SHM6500 fejhallgató
2013. szept. 22. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt, hogy mihez mennyire használható egy fejhallgató nem a márka, vagy a típus határozza meg, hanem a hangminőség.

Minél jobb hangzással rendelkezik, annál alkalmasabb elsősorban zenére, másodsorban filmre, játékra.

Tehát zenénél hallanád leginkább a különbséget egy gagyi és egy profi hangzású fejhallgató között, de azért az utóbbi kettő esetében is bőven érzékelhető egy igénytelen fejhallgató erőtlen, tompa, vagy kásás hangja.

Egyébként a Philips SHM6500, mint mikrofonos fejhallgató jó áron van, de ha hajlandó vagy lemondani a beépített mikrofonról, akkor ennél 2-3x jobb hangzású fejhallgatót is kapnál ugyanennyi pénzért. Ha gondolod ajánlhatok 1-2 ár/érték arányban verhetetlen típust.

2013. szept. 23. 13:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Csak játékra, tévézni bőven elég!

Normális füles csak zenére kell...

Ennek ellenére mondom, ha van jó vétel, nem kell kihagyni. Én pl most vettem egy Sennheiser pc330-at (mikrofonos, új ár 26eFt) 4500Ft-ért postával!

Google a barátod :-))

2013. szept. 24. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előttem szólónak gratulálok a túlárazott Sennheiserhez!

Nem mondom, hogy rossz fejhallgató, de hogy hangzásban a 8000-9000 Ft között kapható Superlux HD668B jobb nála az tuti.

Sajnos a ma kapható Sennheisereknél sokkal többet fizetsz a márkáért, mint a cserébe kapott minőségért.

2013. szept. 24. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Félre értelmeztem amit írtál, tehát használtan 4500-ért vetted? Annyit viszont megér, csak ki is kell fogni az ilyen lehetőségeket.
2013. szept. 24. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!