Gta 5 telepítés xboxon, nem indul el mi a hiba? (a többi lent)
Figyelt kérdés
Feltelepítettem a gta 5-öt de amikor berakom a gépbe a 2.cd-t azt írja ki hogy valami hiba van a mervlemezen éshogy teleítsem újra a játékot de már 2szer is megpróbáltam. Amúgy van benne hdd és volt elég helyem a játéknak.2013. szept. 20. 21:52
1/8 anonim válasza:
Hány GB a vinyód a gépben?Eredeti a játék?
2/8 A kérdező kommentje:
Megoldódot közben csak újra kellet formázni a hdd-t
2013. szept. 21. 00:50
3/8 A kérdező kommentje:
Na most pedig ugyanaz a baja, játszok vele erre kiírja ugyanazt hogy formázzam a hdd-t. Észrevételem szerint akkor szokott ez történni amikor reülővel megyek a nagy hegy csúcsához. Ebből kifolyólag valami grafikai hibára gyanakszom.A játék eredeti és a hdd 14gb -os.
2013. szept. 21. 19:40
4/8 anonim válasza:
ezé utálom az xboxot
f*sszopó g*ci mikroszoft itt szopkolódik a hdd-kel
ps3 jobb, abba sima laptop hdd is jó
enyémbe gyárilag 40 gb-os volt de most 750-es van
5/8 A kérdező kommentje:
Meglett oldva egy másik pc/laptopba való hordoszható külső hdd vel, arra telepítettem a játékot így már működik.
2013. szept. 24. 07:07
6/8 anonim válasza:
gratulkálok az utolosónak a kultúrált hozzászólásához :) egy kőkemény 16 gbs pendriveval megvan oldva a dolog ami 5 ezer a 250es xbox vinyó meg 13 neked mennyi volt a 750-es? és kifogod egyáltalán használni?
7/8 anonim válasza:
750 ingyen volt mert vettem egy laptopot kb 2 éve és abba 2 db 750-es vinyó volt, egyiket átettem a ps3ba
8/8 anonim válasza:
Nekem Xbox 360-om van és a Gta 5 tök jól megy rajta szerencsére ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!