Ki szereti a Nintendo-t?
És milyen N konzoljaitok voltak/vannak? És miért szeretitek?
Én azért, mert egy teljesen más irányvonalat képvisel, mint a Box, és a Ps, és nekem ez nagyon bejön. Továbbá, én nem rajongok a mai gamekért.
És Ti?
Én nagyon szeretem még most is. Egyszerűen a játékaik egy olyan hangulatot tudnak átadni, amit semmilyen más game.
DS lite-om volt anno, most wii-m van. Meg a régi SNES játékokat is tolom emulátorral.
Ami nekem örök kedvenc: Mario-széria (szerintem ez mindenkinek), Metroid-széria (kevésbé ismert, de überkirály), Castlevania-ból az összes kivéve a Simons quest és a Zelda játékok (kicsit kevésbé)
Egyetértek. :D
Végre valaki. A Mariokat én is szeretem. :D Metroidban a SNES-es verzió a király. :)
És Donkey Kong?
Én abszolút odavagyok a nagy N-ért :)
Van NES-em, Twin Famicomom, SNES-em (európai és amerikai verzió is), N64-em (szintén 2 verzió), GameCube-om, Wii-m, Wii U-m, Game Boy-om, Game Boy Color-om, Game Boy Advance-em, Game Boy Advance SP-m, Game Boy Micro-m, Nintendo DS-em, és 3DS-em is :D
Nintendo-only kedvenceim között is elég sok van, pl. a Pokémon, Mario, Zelda, Wario, Donkey Kong Country, Mother, Rhythm Paradise, Metroid sorozatok, és még sok más. De egyéb nagy kedvenceim is vannak, mint a Castlevania, Mega Man, és Goemon sorozatok.
Simon: Tök jó, hogy minden Nintendo-s kérdésben megtalállak :D
Nekem nem tetszett az első Adventure Island, megmondom őszintén, szerintem feleslegesen nehéz és hosszú, amitől idegesítő lesz. Persze, ha nem savestate-tel játszol.
NES-re egyébként tudnék még rengeteg játékot ajánlani, ha érdekel. Lista helyett inkább belinkelném a Backloggery oldalam, ahol írtam értékelést minden NES játékról, amit végigvittem. Megkapod a NES, a Famicom (Japán verziós NES), és a Wii Virtual Console (itt is vannak NES játékok, nézd a "VC" melletti zárójeles konzolt) listáimat, válogass. :) Mindenképp szólj, ha megtetszik valamelyik játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!