Nintendo Mario sorozata miért nem olyan híres Magyarországon?
Egyrészt elég híres. Másrészt, amikor máshol elterjedt Mario a konzolokon a 80-as években, akkor Magyarországon kb. senkinek nem volt játékkonzolja. De azért Dévényi Tibi bácsi sokat tett a népszerűsítéséért az Elektor Kalandor nevű rémálomban. :DDD
Egyébként meg semmi különösebb ok nincs rá, hogy most olyan népszerű legyen...miért lenne az?
népszerű volt 20 évvel ezelőtt. legalábbis én imádtam.
de azóta lejárt a kúlsága.
Szerintem elég híres, csak ugye a fénykorát a 80-as és 90-es években élte, annak meg már jó 20-30 éve. Főképp a mostani generáció meg már igényli, hogy ha játszik valamivel, az 3D-s legyen.
Továbbá a Mario-sorozatnak igazán az első néhány része volt csak világrengető nagy siker. Már a Mario 64 sem volt akkora siker, ami mai szemmel nézve grafikailag szintén réginek számít. (Ráadásul a játékmenetet tekintve köze sincs az eredeti Super Mariohoz.)
De én ennek ellenére úgy gondolom, hogy a Mario nagyon híres idehaza is. Ha valakinek azt mondom, hogy Mario, majdnem mindenki tudja, hogy miről van szó.
Bár azért a mocskolódó megjegyzés nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!