A hangszóróim, amik egy erősítővel ellátott külső hangkártyán keresztül kapcsolódnak a laptopomhoz, miért recsegnek?

Figyelt kérdés
Par hete szereztem be HP 8440p Elitebook-ot, egy Creative Sound Blaster X-fi hangkartyaval es egy par KRK Rokit5 hangszoroval. Egy par nap utan vettem eszre hogy a hangszorok recsegnek, nincs igazan jellemzo pillanat amikor berecsegne a hangszoro, kb teljesen veletlenszeruen csinalja .. A ket hangszoro egy osztott AUX kabellel csatlakozik a hangkartya AUX bemenetehez, a hangkartya pedig USB-vel a laptophoz. Eppen a recseges es egyeb felelmek miatt vettem meg a jo minosegu AUX kabelt.. A hangkartyan van egy fejhallgato bemenet amire ha fulest kotok az is pontosan ugyanolyan modon recseg! Ebbol kovetkeztetek arra hogy a hangszoroknak es a kabelnek semmi baja, viszont ennel tovabb nem sikerult jutnom a problema megoldasaban.. A laptopon Win7 32bit fut, a hangkartyahoz a legfrissebb driver van telepitve. Mas gepen sajnos nem volt lehetosegem tesztelni, de ahogy olvasgattam neten, ugyanilyen problemaval rendelkezo embereknel mas gepen tesztelve nem volt recseges! A gepben egyebkent i5 processzor van 4gb rammal, es a tobbi usb slot szabad ..

2013. szept. 13. 23:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!