Milyen hangszórókat vegyek kocsiba?
hát az a hejzet,h én se profi vagyok ebben,de a mienkbe jól szól :)
hol is kezdjem...1:hátsó hangszórók:
megkellene nézni,h a mostani gyári hangszóró mekkora,és kb akkorát venni hlyette(általában 13cm-esek vannak benn)de ha szép hangzást szeretnétek,akkor ovális hangszórót vegyél bel,igaz azt vágni kell...de legalább jó lesz,ha persze jól csinálja az illető,aki beszereli...
2:a mély láda:hát ez a 250W ez elviekben bőven elég,egy átlag zene hallgatásra(igaz nekem 500w-os erősítő,meg nagyobb láda van)de a ládához inkább ajánlott egy erősítő is,mert a 250W az sok lenne csak a magnónak(a magnónak elég a 4 hangszóró)és az erősítő is legyen (ha jól tudom) összes kimeneti teljesítménnyel 250W,az legyen rá írva legalább is én úgy tudom....
néha tesznek mellé +ba még egy aksit(mert az erősítő az tudja szívni motor járás nélküli üzemmódba,de nekem sincs,ugy hogy nem muszáj)de akkor a csomagtartó térfogata is kisebb lesz..meg hát ahhoz kell még az erősítő kellékek is(pl.biztosíték,tápvezeték,audio átjátszó vezeték/amit a magnóra kell rákötni/),és ezeket a kocsi belsejében a kárpitba kell elvinni,és az sokáig tart,meg ez a szett kb 5000ft,csak a szett....
ha ládát nem szeretnél,de ovális hangszórót igen,általában azok is elég szépen megtudnak szólalni,és ha lessz még 2 elöl is,akkor tökéletes nektek...a láda csak a mélyet adja a zenéhez,és beremegteti a kocsit :)
szintem bőven elég a 2 hátsót kicserélni,ami pl legyen sony,vagy S.A.L. vagy blaupunkt vagy pioneer(de ez drágább),ezek ilyen olcsóbbak..de nézz neten,írd be h ovális hangszóró kocsiba...és ez bőven elég lesz..ha kérdésed van,nyugodtan írj....sok sikert,és remélem tudtam segíteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!