Psp-t vagy psp-t érdemes venni jobban?
Télleg elirtam bocs xD
és szerinted a ps vita kb mikor lesz kihaló konzol??
Én az ellenkezőjét mondom :D
Igaz hogy psp kihaló konzol sőt már nagyjából ki is halt... [bár japánba még jönnek a visual novelek]
Viszont én a vitától nem vagyok elájulva...Kevés game/drága
Pspre viszont van kva sok játék amivel valszeg nem játszottál szal neked újak lesznek.
Illetve flashelhető...Még a vitához kva drágák a játékok [bár talán psn+ al jobban megéri]
Igaz hogy vitán jobb a grafika de az nem azt jelenti hogy a psp egy dosos játék grafikáján fut :D szal az se rossz
Szerintem is psp. Jóval olcsóbban megkapod, kisütöd, és van csomó játék. Utazásos időtöltésnek kiváló, mindenféle játék van.
A vita tényleg szebb meg jobb, de a többszörösébe kerül, még elég kevés játék van rá, már ha nem tudsz perfekt japánul írni-olvasni, és ugye nem tudod csak úgy leszedni a netről. Talán pár év múlva eljutunk oda. :D
Persze ha a pénz nem számít, meg sose vetemednél olyan galádságra, hogy letöltesz illegálisan 1-1 játékot, akkor vita. Amúgy psp. Nézd meg, milyen játékok vannak vitára, abból mennyi érdekel, mi várható mostanában, nézd meg ugyanezt psp-re is (ott persze a mi lesz még annyira már nem releváns :D).
Ugyan nem merült fel, de ds-t ne vegyél, az kegyetlen rossz, bár lehet hosszas használattal megkedvelhető, de nem éreztem át. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!