Milyen fülessel érdemes lossless formátumú zenéket hallgatni?
Figyelt kérdés
Konkrét füles típusok is jöhetnek.2013. szept. 8. 00:13
1/6 anonim válasza:
Az mind1 hogy lossless, vagy nem, a zenét csak jó minőségű fülessel érdemes zenét hallgatni.
2/6 anonim válasza:
szia!
ezt a formátumot nem igazán hordozható eszközöknek találták ki.. sokkal inkább méregdrága CD-lejátszóknak, és nagyon-nagyon magas minőségű Hi-Fi esetleg audiofil rendszereknek :) persze ez nem azt jelenti, hogy ne hallgathatnál fülessel ilyeneket, csak szvsz felesleges :)
üdv.
3/6 anonim válasza:
Hülye kérdés. Egy jó fej/fülhallgatóval érdemes már lossless formátumba hallgatni, de egy olcsóbb fülessel is már sokan észrevennék a különbséget. De ez emberfüggő is, elég jó hallás kell ahhoz, hogy észrevedd a különbséget.
4/6 A kérdező kommentje:
Annyira nem felesleges, mert a telómban Wolfson DAC van és nagyon sokan hallgatnak így zenét. Érezhető a különbség. Sennheiser IE6-7-8 amit használnak, de ezek az jóval az ésszerű költséghatáron felül vannak. Azért kérdeztem meg itt, hogy mit ajánlotok, hátha van olyan ami élvezhető mégis valamivel kevesebbe kerül, mint 70e Ft. Persze, ha nincs más akkor muszáj lesz költekezni.
2013. szept. 8. 13:44
5/6 A kérdező kommentje:
Gyári samsung fülessel is nagyon nagy volt a különbség, legalábbis én úgy vettem észre.
2013. szept. 8. 14:02
6/6 anonim válasza:
AKG K450 (fejhallgató) vagy K331 füles
Nincs személyes tapasztalatom, de az általad említett felhasználásra alkalmas és 22/12 ezer forint körül kaphatók (nem tudom a pontos árlistát, de inkább olcsóbb) ez alá tényleg nem érdemes menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!