Sony Ericsson Xperia X10 mini pro milyen formátumú filmeket érdemes rárakni, mert tapasztalataim szerint csak 3gp-t játszik le?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 10:53
1/6 anonim válasza:
Ha leszeded rock player programot leszeded az Androidról és viszi a divx , xvid , mkv , mpeg ,az összes formátumot!!Az alapprogram nem tud semmit.
2/6 A kérdező kommentje:
és hogy szedjem le az androidot?
mert van egy olyan mappa, hogy android... és azt töröljem ki?
2011. jún. 17. 11:27
3/6 anonim válasza:
Az android maga az operációs rendszer. A marketről kell letöltened.
4/6 A kérdező kommentje:
áhh, értem és ez ingyen van?
2011. jún. 17. 13:07
5/6 anonim válasza:
Igen ingyen van. De ha mobilnettel mész fel rá akkor a nethasználatért fizetsz ami marha sok. Használd wifivel.
De androidos telefontulajként egy alap dolog lenne a Market ismerete. Gyanítom neked még magáról az androidról sincs fogalmad. Ez így nem is lenne probléma ha vásárlás előtt lennél, mert olvasol róla és ha tetszik akkor megveszed. De TE már megvetted. Így se akkora probléma mert tájékozódni tudsz róla csak ha olyan részletek merülnek fel a telefonnal/rendszerrel kapcsolatban ami számodra kicsit se szimpatikus, elfogadhatatlan vagy bonyolult akkor kidobtál az ablakon egy csomó pénzt egy telefonra amit nem tudsz használni és nem is tetszik.
6/6 A kérdező kommentje:
de tudom mi az az android nagyjából, a marketről csak halottam meg is találtam és nemtudtAM, H INGYENES-E. szóval inkább megkérdezem minthogy a tudtom nélkül szökik le róla a pénz :)
2011. jún. 18. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!