Milyen fejest ajánlotok? (kritériumok lenn)

Figyelt kérdés
Tudom általános kérdés, de nincs kedvem keresgélni. az érzékenységet nem adnám 100dB. Fontos, hogy Zárt legyen a kialakítása. Van rá 15 000 Ft. Minden márkára vevő vagyok. A kényelemre is adnék ha lehet. Előre is tényleg köszi. :) Ha van hozzá tok akkor az valami áldás :)
2013. szept. 9. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Sok utánajárás után én Sennheiser-t vennék (veszek)...
2013. szept. 10. 02:32
 2/14 A kérdező kommentje:
Egy konkrét típust ha szabad kérnem
2013. szept. 10. 05:45
 3/14 anonim ***** válasza:

A Sennheiser-t semmiképp sem ajánlanám ebben az árkategóriában, nagyon elszálltak az árakkal az utóbbi években, olyan fejhallgatókat kínálnak 20000 Ft körül, amelyeknek minőségét 1-2 kiemelkedő ár-érték arányú típustól megkapod harmad annyiért is: pl a Superlux cég kimondottan erre szakosodott, hogy jóval olcsóbban kínál belépőszintű Hi-Fi fejhallgatókat, mint a nevesebb gyártók, tőlük már 7000 Ft alatt olyan szintű hangzással bíró fejhallgatót kapsz, amilyet a mai Sennheiserek egyikétől sem 20000 Ft alatt.

Ajánlott Superlux típusok pl:

Superlux 681B: [link]

Superlux 668B: [link]

[link]

A Superluxon kívül még ami az általad megadott árkategória alatt ajánlott vétel, az egy Beyerdynamic DT235 - [link]

Ez a nagy múltú Beyerdynamic cég ár-érték győztes belépőszintű fejhallgató modellje, szép, kiegyensúlyozott hangkép jellemzi, nekem is ilyenem van és maradéktalanul elégedett vagyok vele.

Ha inkább a mélyorientáltabb, jó erős basszusos hangzást szereted, akkor a Creative Aurvana Live ajánlott még 15000 Ft körül, na nem mintha a korábban említettek gyengén adnák vissza a basszust, mindez egyén függő, kinek mi az erős-gyenge, valaki igényli a túlhúzott mélyeket. (főleg a keményebb elektronikus zenék rajongói)

[link]

2013. szept. 10. 11:53
 4/14 anonim ***** válasza:

A Superluxokhoz egyszerűbb tokot is kapsz ajándékba, ami nagyon kedves gesztus a gyártó részéről, főleg hogy valódi értéke alatt árusított termék mellé adja.

Kényelmi szempontból talán a Superluxok a legjobbak, viszont a Beyerdynamic DT235 sem kényelmetlen, annak rendkívül stabil a fekvése is, még mozgás alatt sem lötyög a fejeden, mert akkorák a fülkagylói, hogy pontosan illeszkedik benne a füled.

2013. szept. 10. 12:06
 5/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Én megfontolom a Beyerdynamic -ot. És csak most vettem észre, hogy rosszul írtam a leírást. Kimaradt egy szó. Összeségében tényleg hálás vagyok, ugyanis gyakran már támadnak, ha ilyet kérdez az ember :)
2013. szept. 10. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen!

A Beyerdynamic DT235 vásárlásával okos döntést hozol.

Magyar nyelvű kritika is készült róla, engem ez győzött meg a vásárlást illetőn: [link]

Tény, hogy egy Superlux-al se jártam volna rosszabbul és még spóroltam is volna pár ezer Ft-ot, de a Beyerdynamic azért mégiscsak Beyerdynamic. :)

2013. szept. 10. 14:40
 7/14 anonim ***** válasza:

Hát én mosott hangú beyer-t biztosan nem vennék...

A Sennheiser tényleg nem a legolcsóbb, de nem is két hétre veszel fülest...

2013. szept. 10. 17:23
 8/14 anonim ***** válasza:

A Beyerdynamic mióta mosott hangú?

Egyébként nem a 30000 Ft feletti Sennheiserekhez, hanem a jelenleg kapható 20000 Ft alattiakhoz mérve tettem a kijelentésemet. Ha 2008-at írnánk jogos lenne a felháborodásod, mert akkoriban 20000 Ft körül lehetett újonnan Sennheiser HD555-öt kapni, melynek új szériája (HD558) dupla annyiba (40000 Ft) kerül...

Emelj ki csak egyetlen kiválló ár-érték aránnyal bíró Sennheiser darabot a jelenlegi kínálatból és megtapsollak.

2013. szept. 10. 17:37
 9/14 anonim ***** válasza:

Olvass külföldi szakinfókat és láthatod a beyer-ről szóló nem túl hízelgő cikkeket. Persze tisztelet a kivételnek, 80eFt felett ők is értenek hozzá :-))

Én nem feltétlenül ragaszkodnék amúgy a teljesen újhoz, pl. a HD555 jelenleg 10-15eFt-ért kapható hibátlan állapotban!

A használt, de szinte új HD558 30, de pár napig 40 volt újan a MM-ban.

Én most vettem (igaz, hogy mobilhoz) szinte újan 13-ért postával HD219s-t, ami 20 felett van a boltban.

Most készülök venni PC330-at, szintén töredékéért az új 30ezres árának (10 alatt!!!).

Jelentem, van 17-ért AKG k141, mintha új lenne!

Szóval nem biztos, hogy superizékkel kell megoldani a problémát...

2013. szept. 11. 01:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Csak hogy folytassam a sort a gugli segítségével:

AKG K240 15eFt

AKG K540 12eFt

Mind szép és jó!

2013. szept. 11. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!