Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Szerintetek jó ez az erősítő?

Szerintetek jó ez az erősítő?

Figyelt kérdés

Sony STR-DN840

Mi a véleményetek róla, megéri megvenni?

[link]

2013. aug. 31. 21:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha mozizol ezerrel, akkor vedd. Ha zenélnél is komolyabban, akkor ne vedd...
2013. szept. 1. 02:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Én ma már nem vennék Sony erősítőt. Semmilyen felhasználásra. Beálltak a háztartási géptől kezdve PC alkatrészeken, telefonon keresztül házimozi-hifi rendszereket gyártó nagy cégek sorába (Panasonic, JVC, Samsung, Philips, stb...). Lehet, hogy csak az én hülyeségem, de azt tapasztalom, a 80-as, 90-es években gyártott valóban jó Sony erősítők, Samsung TV-k mai megfelelői, a mai versenytársak között nem olyan jók mint anno, vannak jobbak is.

TV-t TV gyártásra spec. gyártótól, szobai hangfalat szintén, erősítőt szintén, subládát szintén. Ilyenek a BenQ, Harman Kardon, Dali, B&W, Velodyne pl. Én még nem láttam BenQ subládát, Harman Kardon RAM-ot, Dali TV-t Velodyne mosógépet, B&W telefont. :D

Vagy van az arany középút, mint a Pioneer, Yamaha, Marantz pl. ők csak szórakoztató elektronikát gyártanak. Optikai lejátszók, erősítők, hangfalak, képmegjelenítők. Semmi mosógép, laptop, telefon, autó, konténerhajó (mint a Samsung)...

Lényeg, mindegy mi, legyen az NAD, Pioneer, Yamaha, Cambridge Audio, Harman Kardon, Denon, Marantz, akármi, csak ne Sony, Samsung, Panasonic, JVC, Philips, Grundig és társai.

2013. szept. 3. 23:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Tudtommal a Sony nem gyárt háztartási készülékeket, de van valami abban amit írtál. Egy specializálódott gyártó lehet hogy jobb.

2013. szept. 4. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
A 80-as évekbeli Sony, Philips, Akai, JVC bőven ajánlható, de '95 utáni cuccoknál érdemesebb jobban körülnézni...
2013. szept. 4. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!