Milyen hangszórót, erősítőt vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy erősítőt és hozzá legalább 4 hangfalat + egy mélynyomót olyan hangfalakat keresek melyek hangosan de tisztán szólnak szeretném ha a válaszokban megírnátok a szerintetek legjobb választást használtan vagy újonnan. Ha lehet legyen minél olcsóbb konkrét árat nem tudok mondani mert sajnos nem nagyon vagyok tisztában ezen a téren az árakkal. A válaszokat előre is köszönöm.2013. aug. 30. 22:52
2/18 A kérdező kommentje:
Leginkább kisebb-nagyobb bulikra hogy egy nagyobb termet meg tudjon tölteni hanggal.
2013. aug. 30. 23:04
3/18 A kérdező kommentje:
A terem mérete kb 200 négyzetméter.
2013. aug. 30. 23:10
4/18 A kérdező kommentje:
Miért nem ír senki választ?
2013. aug. 31. 10:31
5/18 anonim válasza:
Ha egyedül akarod nem lesz kevés pénz, főleg ha minőséget akarsz. Mennyi a rászánt összeg ? DJbörzét ajánlgatom nézegetésre. Kezdésnek 2 top hangfal Reflex R300 -al. + hozzá 2 mélyláda.
6/18 A kérdező kommentje:
A rászánt összeg kb három-négy esetleg ötszázezer forint. Közben nézegettem az erősítőket szerintem egy pioneer erősítő jó lenne csak nem tudom melyik modell, vagy esetleg egy másik márka? Viszont hangfalakból gondoltam mackie hangfalakra de abból sem tudom melyik modell és hogy ha mackie hangfalat vennék akkor nem tudom hogy hol.
2013. aug. 31. 13:30
7/18 anonim válasza:
Hmm akkor ilyesmit ajánlanék :
Aztán ha kevésnek érzed, akkor jöhet alá a sub.
Hozzá castone-cpa-1000b, vagy T-amp e800.
Pioneer erősítőből melyikre gondoltál ?
8/18 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik "jó" vagy melyik "rossz" de talán egy pioneer VSX-922.
2013. aug. 31. 18:47
9/18 A kérdező kommentje:
Sub-ból milyet ajánlasz?
2013. aug. 31. 19:01
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!