Hányszor hányas pixelméretben csináljam?
Figyelt kérdés
Egy saját tervezésű spirálfüzetet szeretnék csinálattni és a hely meg is van ahol lehet de GIMP-ben meg Photoshopban szerkeszteném meg és nemtudom kb hányszor hány pixeles nak kell lennie a felületnek ami majd a borító lesz. gyakorlatilag egy A/4es kép kéne. az hányszor hány pixel?2013. aug. 28. 18:56
1/3 anonim válasza:
Amennyit szeretnél. Az A/4-es képnek centiméretei vannak. Nem pixelméretei. Amúgy a képarányra kell csak figyelni. Ebben sajna nemtudok segíteni.
2/3 A kérdező kommentje:
komolyan?? :D de a méreteket pixelben kell megadni.. és ha nemtudom hány pixel lehet egy A/4-es lap ha én akkora képet akarok készíteni
2013. aug. 28. 22:22
3/3 anonim válasza:
Az A4 -es lap 21x29.7cm -es. Az, hogy mekkora felbontásban kell a képet megcsinálnod függ, hogy milyen dpi -ben szeretnéd kinyomtatni. Sajnos nem vagyok nyomdász, de ha jól tudom 300 dpi -t ajánlják. Ahhoz hogy 300 dpi -s legyen, 2480x3508 -as felbontású kép kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!