Biciklimre szeretnék házilag készíteni indexet. Hogyan csináljam?
a kormányon már van 2 kapcsoló, lehetőleg 9V os-t kellene csinálnom.Vannak kondenzátorjaim,
több fajta de nem értek hozzá!
Az indexxel az a gond, hogy nappal nem fogják látni.
Másrészt bringán nem azt figyelik.
Szerintem egyszerű.
Tedd ki a kezed amerre fordulni akarsz.
éjszaka meg tegyél fel fényvisszaverő sávot vagy fényvisszaverő és villogó karszallagot (700,-Ft/db) a csuklódra és azzal jelezz. Este az világíthat mindig. Amikor kinyújtod a kezeddel akkor az a legjobb index.
Régebben nekem is megfordultak a fejemben hasonló ötletek. Aztán letisztul, hogy minek van gyakorlati értelme is. Ennek szerintem így nincs, mert bringán azt talán észre sem veszik, esetleg helyzetjelző villogónak nézik és nem irányjelzésnek. Nekem is van fent a kát első teleszkópomon egy-egy borostyán sárga ledes villogó (a kínai piacon 4-500,-Ft). Azok éjszaka legtöbbször villogva mennek helyzetjelző fény helyett. Szerintem a kutyának nem tűnik fel, hogy azzal egy bringás netán irány próbálna jelezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!