Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Miért jó az, hogy az emberek...

6 Days 7 Nights kérdése:

Miért jó az, hogy az emberek vesznek egy iPad-et 100. 000-ért vagy többért, de egy kib*szott alkalmazásra sajnálnak pár száz forintot? :D

Figyelt kérdés

2013. aug. 28. 01:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdésed. Ha valaki talál ingyenes alkalmazásokat, amelyek megfelelnek neki, használja azokat. Ezzel szerintem nincs gond.

Ha arra gondoltál, hogy valaki JailBreak-el, hogy aztán lewarezolja a fél App Store-t, mondván amúgy sem venné meg, meg ha ingyen be tudja szerezni, akkor úgy kell azt, és a hasonló önámító lózungok: ez valóban vicces tud lenni.

#8: "miért lettem lepontozva egy olyan kérdésnél, ahol a szubjektív véleményre vagy kíváncsi?"

Azért, mert sokak úgy értelmezik, hogy "ellent mer mondani a véleményemnek -> pirosat neki!!!"

2013. aug. 29. 23:12
 12/14 anonim ***** válasza:

"Mert macerás megvenni az alkalmazásokat"

Mi a fos macerás benne? Beírja a kártya adatokat egyszer és többet már nem is kell

2013. aug. 31. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:

"Én pl nagyon nem sajnálnám, de nincs bankkártyám, mert még éppen nem vagyok 18."

Miért b+ 18 alatt nem lehet bankkártyád? dehogynem...

2013. aug. 31. 14:44
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Hát, nálam ez elvi kérdés. Sosem értettem, miért ez az első gondolat, hogy méregdrága készülék, és akkor sajnálják a pénzt az appokra. A kettő egyáltalán nem függ össze. Nekem egy iphone 4S-em van, ami azért van, mert egyzer kaptam kölcsön egy iphonet és láttam, hogy ez minden érintésre reagál, ennek az oprendszere szinte rám van szabva és én ebből ki tudom hozni, ami nekem kell és nem utolsó sorban, mert a szolgáltatóm az éppen aktuális hűségstátuszom mellett negyed áron adta :) Vettem már pár appot, viszont a 99%-ukért nem hogy nem adnék pénzt, de a fejlesztőknek kéne fizetni, hogy használjam. A különleges, egyedi funkciót kínáló appok kamuk, szinte csak olyan játékokat fejlesztenek betegesen, amiknek az irányítása ezen a felületen lehetetlen (FPS, GTA, Autóverseny stb) Több ezer appot próbáltam ki életemben, ebből 3-4 db volt, ami 5 percnél tovább maradt a telefonomon.

A másik dolog. Hát hülye az ember? Minek megvenni, amikor kevesebb munka és időráfordítással ingyen letöltheted :)

2013. okt. 7. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!