Miért jó az, hogy az emberek vesznek egy iPad-et 100. 000-ért vagy többért, de egy kib*szott alkalmazásra sajnálnak pár száz forintot? :D
Az utolsónak nincs igaza csak ha így módosítjuk.
Az ilyeneknek egy része csóró csak menőzésből veszi meg. Ez a kisebbség.
A legtöbben azt sem tudják, hogy hogyan kell vásárolni. Ez meg a többség.
Nem sajnálják rá a pénzt hanem nem is akarnak vagy nem is tudják, hogy hogyan kell vásárolni.
Sokkal inkább azt látni, hogy az emberek nem használják a bankkártyájukat Mo-on netes vásárlásokra. Még mindig alacsony ez az arány.
Akinek meg megfelelnek az ingyenes appok vagy ingyen letölthetik a fizetőset akciósan azok miért vegyenek meg bármit is?
Én például 65 alkalmazást töltöttem le teljesen ingyen, addig egyet sem vettem meg azok közül, mert vagy akcióban ingyen letölthető volt vagy eleve megfelel a free verziós. Amit viszont megvettem később az simán megérte.
Én pl nagyon nem sajnálnám, de nincs bankkártyám, mert még éppen nem vagyok 18. Meg hát megnézem kétnaponta az app storet, és ha pl friut ninja ingyenes vagy valami jó, letöltöm. Nem játszok túl sokat amúgy...
Már rengeteg fizetös alkalmazást szedtem össze ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!