Van Xbox 360-ad? Mennyire vagy vele megelégedve? Megérte a pénzét?
Figyelt kérdés
+kérdések: Mit szoktál rajta játszani? Kinect van? Szerinted hasznos?2013. aug. 27. 23:12
1/7 anonim válasza:
Nekem 4 éve van nagyon hasznos kinectem nincs de minden nap játszok vele megéri megvenni én nem bántam meg.
2/7 anonim válasza:
Miután a második is elromlott váltottam PS3-ra, azzal meg vagyok elégedve, az exkluzív játékok is jobbak
3/7 anonim válasza:
Nekem több mint 5 éve kifogástalanul működik (nem moddolt gép) mostanában a Skyrim Legendary Editiont tolom rajta napi 10-12 órát,kinnect nincs ugyan,de van akinek nagyon bejön el lehet vele hülyéskedni.
4/7 anonim válasza:
Mivel PS-PS2-em volt több mint 10 évig,gondoltam váltok,de nem bántam meg sőt a kontroller-je felüdülés volt a PS-éhez képest + a multiplatform gamek szebbek az Xbox-on.
5/7 anonim válasza:
Látatlanba vettem egyet. Semmit nem tudtam róla, nem is játszottam/ próbáltam soha. Az enyém mondjuk chipelve van, de tökéletesen működik. Nagyon sok játékot kipróbáltam már. Autós szimulátor, FPS-ek, Arcade... A forza sorozat nagyon tetszik, ott vannak a COD-ok, Battlefield-ek, GTA, meg a többi GTA-hoz hasonló játékok... Rengeteg minden van rá. Kinect is van. Az is jó. De hardcore játékra nem annyira ütős. A Kinect sport 1,2 (rengeteg sport játék van ezekben), Kinect star wars, Kung-fu high impact, marvel avengers battle for earth, fruit ninja, Rabbids, Forza 4 (-et is lehet Kinectel irányítani)ami tényleg nagyon jó. Meg van még 1-2 amit érdemes kipróbálni. Összegészében jó dolog a kinect. Izomláz az szokott lenni rendesen :D Jól is reagál teljesen. Persze van 1-2 játék, aminél késik és iszonyat rossz, de azokat direkt nem soroltam. Röviden és tömören teljesen megérte az árát, nem bántam meg, hogy megvettem. Elég sok időt ellehet vele ütni és kocsmázás és egyéb "hasznos" esti tevékenységek helyett kiváló :)
6/7 anonim válasza:
"COD-ok, Battlefield-ek, GTA, meg a többi GTA-hoz hasonló játékok" Mert mintha ezek nem multiplatform címek lennének b+..., viszont exkluzívak alig vannak xboxra, annak is a nagy része fos, nagyon kevés jó van
7/7 anonim válasza:
Persze-persze... De a kérdésben nem az szerepel, hogy milyen exkluzívok vannak rá, hanem mivel játszol... Azért mert neked éppen PS-ed van vagy PC-d nem kell rögtön ugrani. Amúgy is... ha mindenkinek egy lenne az ízlése, akkor mindenki egy csajt hajkurászna... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!