2/8 anonim válasza:
Itt egy pár vélemény,ne felejts el lapozni több száz kérdés + válasz van olvasd el mindet,és vond le konzekvenciát.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=xbox360&kate..
3/8 anonim válasza:
Nekem a PS3 jobban tetszik. Ha az Xbox360-ra gondolsz, nekem az a gond vele hogy SD minőségűek a játékok, PS3 pedig képes FULL HD-s lemezt lejátszani. Plusz az elemes kontrollerével is bajok vannak. Ha engem kérdezel én inkább PS3-at vennék. A játékok Blu-Ray minőségűek a konzolra. Az Exkluzív címek is jobbak arra.
5/8 anonim válasza:
#3.Látszik hogy közöd nincs a témához.
Hiába játszik Full HD-t a PS3-om ha a játékok 99%-a 720p ráadásul az 50GB blu-ray lemezeken 8-10GB a játék talán van egy pár ami 20-25GB körül van.
Nekem xbox360 és PS3-om is van hidd el semmivel nem jobb a PS3.
6/8 anonim válasza:
méghogy nem láttam? minden hétvégén barátomnál xboxozunk. Ja és a kérdésre kéne válaszolni, nem pedig a válaszokra. Tudom hogy most én is ezt csinálom de én tisztában vagyok vele. Ha nem tetszik a válaszom akkor kérlek nyomd meg a lefelé mutató nyilat.
7/8 anonim válasza:
Annyira jó lehet a PS3-om hogy a havernál toljátok minden hétvégén az Xbox360-al a gamek-et?
Szerintem ezzel elmondtál mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!