Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kinek van Samung galaxy 2 7....

Kinek van Samung galaxy 2 7. 0-ás tabletja? Mi a vélemény róla? A kamerája nem huzza a képet és nem akadozik?

Figyelt kérdés
Én most akarok venni egy ilyen tabletet!! Youtubon néztem róla videókat! nekem tetszik! És arra lennék kiváncsi hogy akinek ilyet tabletje van mi a véleménye róla!!

2013. aug. 16. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nagyon régi és már gyenge szar, nem éri meg.
2013. aug. 16. 12:58
 2/6 anonim ***** válasza:
3G-s változata kiválóan működik, két fényképező van benne és semmiféle húzást nem tapasztaltam, megvan már fél éve. HTML5 van benne, nem Adobe Flash Player.
2013. aug. 16. 13:20
 3/6 A kérdező kommentje:
honnan tod hogy nem éri meg? mondj érveket !! köszi a valaszokat :))))
2013. aug. 16. 14:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyszerű: szar az ár/érték aránya.

1024x600-as kijelző (nagyon gáz), régi, elavult, gyenge hardver, szar Samsung UI (TouchWiz), ennek ellenére is legolcsóbban 42k.

35k-ért egy Wayteq xTab 70dci vagy Concorde Tab Speed sokkal jobb. Vagy 50k-ért Nexus 7, ami elmondhatatlanul jobb.

2013. aug. 16. 15:46
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. aug. 16. 16:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Waitek kinai-argentin vacak.
2013. aug. 19. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!