Usa-bol ha haza szeretnek vinni egy led TV-t az mukodne Magyarorszagon?
Monitorként működne feszültségátalakítóval: 110/230 volt.
Tévéként már nehézkesen: a könyve szerint a digitális tunerje ATSC. Nálunk a DVB-T és DVB-C rendszer használatos, tehát digitális vételre itthon nem alkalmas. Analóg tunerje NTSC-M, ami szintén problémás: itthon PAL rendszer van.
Összegezve: nem érdemes megvenni.
Ennek a tv-nek speciel biztos hogy nem kell átalakító. Megeszem a kalapom, ha nem az van ráírva a hátára, adatlapjába, bárhová hogy AC 100-240V~ 50/60Hz
Lévén ezekben már kapcsolóüzemű tápegység van. Ezeknél már teljesen univerzálisak ilyen téren.
Más kérdés, amit az előző válaszoló írt, tehát nem igazán lehetne tv-ként használni itt, nem éri meg megvenni.
3-as lennék. Pont azért írtam, hogy működne, mert vettem a fáradságot és elolvastam a honlapon lévő manualt.
Erre utánam írjátok hogy 110 volttal megy... :)
Az NTSC es a PAL a lenyeg, emiatt nem fog mukodni rendesen.
Az meg tenyleg mas kerdes, h a vamon tutti kiszurjak, es raverik az afat meg vamot meg miegyebet.
USAba vitted garis szervizre? haha, igazad van, tenyleg kirohognek ezzel.
Aztan ha abbahagytak a rohogest akkor azt mondjak, hgy legyel szives befaradni a blokkal, amivel igazolod, hogy Magyarorszagon vetted a tevet, addig a keszulek ott marad naluk, majd vigyaznak ra...
Ha ennyire sporolni akarsz rajta, akkor nezd meg a szomszedos orszagokban, hatha ott lehet ilyet kapni es akkor tutti hogy mukodni fog es a vammal sem kell torodnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!