Megéri az árát?
Figyelt kérdés
ezt akarom megvenni....
miért írják oda a kimeneteket,portokat meg a wifi szabványt? Ez mindegyik slim ugyan az nem?
2. ez a gép akkor ugye nem használt?
2013. aug. 20. 14:56
1/7 anonim válasza:
Ha azt tervezed,hogy fogsz játékokat is venni és interneten is játszani mások ellen akkor nyugodtan vegyed meg.
Ha nem akarsz játokra költeni és úgy fogod letölteni őket akkor felesleges újat venni.
2/7 anonim válasza:
Attól vehet újat, hogy flash-eli vagy RGH-zza.
Igen, megéri.
3/7 anonim válasza:
Konkrétan rgh-hoz minek új? Vesz használtan egyet, esetleg rossz dvd olvasóval is vehet mert azt úgyse fogja használni és máris megspórólta a fele árát.
4/7 A kérdező kommentje:
eredeti játékkal akarok játszani..
használtat nem vennék mert nekem is van egy és az olvasófej miatt akad a játék néha
2013. aug. 20. 15:55
5/7 anonim válasza:
Hát akkor vegyed meg. De mondjuk meg is lehet csináltatni. Nem muszály újat venni.
6/7 anonim válasza:
Konkrétan azért, mert akkor biztos tudja, hogy nem volt javítva, ő az első tulajdonos. Én legalábbis így csináltam. De ki hogy...
7/7 anonim válasza:
Sokra megy vele. Ha kap új fejet olyan mintha új lenne. Slimek már nem melegednek túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!