Megéri az árát?

Figyelt kérdés

[link]

ezt akarom megvenni....

miért írják oda a kimeneteket,portokat meg a wifi szabványt? Ez mindegyik slim ugyan az nem?

2. ez a gép akkor ugye nem használt?

2013. aug. 20. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha azt tervezed,hogy fogsz játékokat is venni és interneten is játszani mások ellen akkor nyugodtan vegyed meg.

Ha nem akarsz játokra költeni és úgy fogod letölteni őket akkor felesleges újat venni.

2013. aug. 20. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Attól vehet újat, hogy flash-eli vagy RGH-zza.

Igen, megéri.

2013. aug. 20. 15:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan rgh-hoz minek új? Vesz használtan egyet, esetleg rossz dvd olvasóval is vehet mert azt úgyse fogja használni és máris megspórólta a fele árát.
2013. aug. 20. 15:54
 4/7 A kérdező kommentje:

eredeti játékkal akarok játszani..

használtat nem vennék mert nekem is van egy és az olvasófej miatt akad a játék néha

2013. aug. 20. 15:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor vegyed meg. De mondjuk meg is lehet csináltatni. Nem muszály újat venni.
2013. aug. 20. 15:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Konkrétan azért, mert akkor biztos tudja, hogy nem volt javítva, ő az első tulajdonos. Én legalábbis így csináltam. De ki hogy...
2013. aug. 20. 22:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Sokra megy vele. Ha kap új fejet olyan mintha új lenne. Slimek már nem melegednek túl.
2013. aug. 20. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!