Megéri ez az Omega fejhallgató az árát?
Erről lenne szó: [link]
Nézegetem egy ideje. Árához képest, nagyon sokat tud, így elgondolkodtam rajta, hogy megveszem. Nekem tetszik, formája is szerintem egész jó....
Vélemények?
Nyilván ha sokat tud, olcsón, akkor az valaminek a rovására megy. Elsősorban a hangminőségére. Ha nem sokat hallgatsz zenét fejhallgatóban, vagy mp3 zenéket hallgatsz, akkor jó lehet. Ha mondjuk van egy jobb hangkártyád, és teszem azt flac formátumban hallgatsz zenét, vagy CD deck-ről hallgatsz audio CD-t,akkor viszont felejtős. Ha sokat hallgatsz mp3 zenéket, akkor is elgondolkoznék, hogy kell-e a sok ficsőr, vagy a hangzás fontosabb?
Ha találsz olyan boltot, ahol fel tudod próbálni, az is sokat számítana, mert érzed, hogy nem kényelmetlen-e. És én hiába mondom azt Neked, hogy mondjuk a sennheiser HD205 piszok kényelmes, ha Neked kényelmetlen. És szerintem elsődleges szempont a kényelem, utána a hangzás. Tehát egy fejes legyen kényelmes, és szóljon jól. Ezek közül mindkettő egyénfüggő, tehát jó lenne, ha kitudnád próbálni valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!