Már-már nagyon zajosan kattog, cicceg a tv a tápkábelnél, mi lehet a gond?
Neked nincs beépítve a kábeledbe ez a szűrő? mert a régi pana plazmánk kábele olyan volt, hogy az egyik végén volt egy "gumó" :) mert abba gyárilag be van építve.
Lehet megoldaná a problémámat egy olyan tápkábel?
Egy kis kiegészítés.
Végigmentem a lakáson és minden elektromos készüléket meghallgattam közelről és ha nagyon halkan is de szinten mindnél tapasztaltam ezt a ciccegős hangot. Lehet akkor tényleg egy villanyász kell ide ^_^
Jó reggelt Kedves Kérdezö!
Kapcsold le a fökapcsolót, hogy ne legyen áram sehol. Vegyél elö egy fázisceruzát, a biztonság kedvéért ellenőrizd, majd egy csavarhúzó segítségével szereld le a konnektorokat, és a vezeték becsatlakozásoknál a csavart húzd meg, vagy ha a fali konektor sérült, elszenesedett cseréld ki.
A ciccegést az js okozhatja, hogy ha a régi szoci rendszerben épített alkesz villanyosok a fali kötődobozban kötögettek, majd szigetelőszalagoztak. Itt érdemes normális sorkapocs jelleggel ismét osszekötni a kábeleket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!