Miért csinálja ezt a blu-ray lejátszóm?
Figyelt kérdés
Berakom a blu-ray lemezt, a film megy 1 óráig tökéletesen, aztán meg elkezd szaggatni a képe, és leállni a hangja, és csak úgy tudom, megjavítani, ha pause-t nyomok és várok. Utána meg azt tapasztalom, hogy késik a hangja.
Lehet, hogy a lemezekkel van baj?
Én speciel egy trilógiát vettem, és csak az 1. és a 3. résznél tapasztaltam ilyesmit.
2013. aug. 13. 23:10
1/1 anonim válasza:
Ha a második rész tökéletes akkor bizony lemezhiba. Bár ha tudod csekkold le másik lejátszóval egy ismerősödnél. Ha ott is hibás és nem karcos akkor cseréltesd ki ahonnan vetted! Ha karcos akkor ráfogják, hogy amiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!